Het optimisme in Suzanne's begeleiding en de concrete aanpak heeft me weer in mogelijkheden laten zien en positiever doen denken. Daar ben ik dankbaar voor. 
Jos - 07-03-2018 - 11:39 

Ik had nooit gedacht dat ik zou bereiken wat me in het begin van het loopbaan traject geschetst werd. Je denkt toch altijd dat iemand anders dat wel lukt. Maar ook ik heb een boost gekregen om een nieuwe weg in te slaan :).
Renske - 04-05-2018 - 16:41 

Mijn cursus Mindfulness bij Suzanne is bijna voltooid. Ik heb deze cursus als zeer prettig ervaren. Het gaf mij de inzichten, waar ik nu precies mee bezig ben en hopelijk gauw..was. De meditaties thuis vind ik ook prettig: echt een moment voor jezelf. Ik zeg: doen! Of beter gezegd: zijn! Suzanne, dank voor de attente, leerzame lessen. Groetjes, Edith
Edith - 26-04-2017 - 13:54

In januari zijn we bij IKEA gestart met het aanbieden van de mindfulness training voor onze medewerkers. De proffesionele maar ook persoonlijke aanpak van Suzanne heeft bijgedragen aan het succes van de training. Met meer rust en aandacht werken en leven...een doel dat behaald is.  We zien uit naar de volgende sessie! 
IKEA Heerlen - 04-03-2016 - 15:11

De cursus heeft mij veel goed gedaan. Het was duidelijk voor mij dat het hart van de trainster bij het onderwerp ligt. Ik beveel haar en de Mindfulness training graag aan, zeker weten! Waarom? Als je het beu bent om meegesleurd te worden in je eigen gedachten chaos, krijg je met deze training de handvatten om er een einde aan te maken. Met een tijdsinvestering van 8 weken leer je handvatten, die je helpen de kwaliteit van het leven te verhogen. Wie wil dat niet :).

Sarah - 05-01-2016 - 08:55

Ik had nooit gedacht, de rust te vinden. Dat dit toch gelukt is, is echt een geschenk! De training kan ik zeker aanbevelen omdat dit je bewust maakt hoe je met je gedachtes, maar ook met jezelf om kunt gaan. Het leert je het leven bewuster te (be) leven, meer vanuit jezelf en minder vanuit de invloeden van buitenaf. 
De begeleiding is goed, Suzanne heeft een professionele, rustige en warme houding en uitstraling. Ik heb duidelijk betrokkenheid gevoeld, niet oordelend en objectief zonder afstandelijk te zijn. 
Marloes - 05-01-2016 - 08:52