coaching mindfulness loopbaan

Anders en Suzanne

Sinds 2008 heb ik vanuit mijn interesse in mensen en de vragen die zich in hun leven voordoen als loopbaancoach veel mensen ontmoet. We hebben samen hun persoonlijke vragen geanalyseerd en samen gewerkt naar een voor hen best passende vorm om hun leven te leven én ervaren. In 2015 is naast coachen, het werken met Mindfulness, als training en als coachtechniek een vast onderdeel van mijn diensten geworden waardoor ikzelf en mijn clienten geleerd hebben om alles toe te laten in het leven, het hele scala. De fijne en de pijnlijke momenten. 

Met Anders Loopbaancoahcing ben ik in 2013 ik een nieuw pad gaan volgen in mijn eigen loopbaan, waardoor ik trouw kan zijn aan mijn drijfveren en waarden. Zelfstandig ondernemen is een belangrijk onderdeel hierin en na jaren ervaring in verschillende functies en bedrijfstakken van profit tot non-profit heb ik in 2013 de stap gezet. Geen seconde spijt van gehad ;).

In 2020 ben ik naast Anders, als re-integratiecoach verbonden aan Stap Nu, gespecialiseerd in begeleiding van werknemers en werkgevers binnen het thema Kanker en Werk. Zie www.stap.nu

 

In mijn werk heb ik de afgelopen decennia mensen mogen begeleiden om antwoord te vinden bij belangrijke vragen: 

Op welke wijze kun je als individu uiting geven aan wat voor jou belangrijk is? Hoe bepaal je voor jezelf wanneer jouw leven ook echt jouw leven is? Dat je het niet leidt omdat dat zo hoort, je doet wat de ander graag ziet en dat je gewoon gelukkig mag zijn van jezelf op jouw manier. Hoe kan ik trouw zijn aan mezelf?


Ik zou zelf niet in het leven staan zoals ik nu sta als cliënten mij niet toegelaten hadden in hun leven. Om een stukje met hen mee op te lopen op hun pad.
Als gids, als vragensteller, als spiegel met altijd als doel; wat is voor jou belangrijk.
Maak je eigen keuzes, neem regie en leef je leven, leef trouw aan jezelf. En leef met de uitkomsten, met een lach en een traan, het leven is rijk gevuld met schakeringen van licht en donker. Ben met wat is."


Van leraren, collega coaches en andere inspiratoren heb ik mogen leren en leer ik nog elke dag, hoe ik zelf kan blijven reflecteren op de bovenstaande vragen en hier zo zuiver mogelijk naar kan leven. 

Ik heb gewerkt in profit en non-profit organisaties, met producten, diensten en mensen met altijd als rode draad; het in beweging brengen van mensen met respect voor mogelijkheden en omstandigheden.

Verdiepende opleidingen hebben mijn kennis van theorieën en technieken uitgebreid; Loopbaancoaching, Coaching, Mindfulness en Compassie en ik ben vanuit deze methodieken aan de slag gegaan met mijn eigen drijfveren, kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. 

Ik weet hierdoor uit ervaring dat het niet perse gemakkelijk is.. maar wel mogelijk! Om eerlijk naar jezelf te kijken. En vanuit dit oogpunt een besluit te nemen. 

Ga jij voor Anders? 


Ik nodig je van harte uit!

Suzanne Meems Poeth

Op mijn Linkedin profiel lees je meer over mijn werkervaring en achtergrond.