coaching mindfulness loopbaan

Anders en Suzanne

In 2013 ben ik vanuit mijn interesse in mensen en de vragen die zich in hun leven voordoen, Anders Loopbaancoaching gestart. In 2015 is naast coachen, het werken met Mindfulness, als training en als coachtechniek een vast onderdeel van mijn diensten geworden.

Met Anders ben ik een nieuw pad gaan volgen in mijn eigen loopbaan, waardoor ik trouw kan zijn aan mijn drijfveren en waarden. Zelfstandig ondernemen is een belangrijk onderdeel hierin en na jaren ervaring in verschillende functies en bedrijfstakken van profit tot non-profit heb ik in 2013 de stap gezet. Geen seconde spijt van gehad ;).

In mijn begeleiding rondom vraagstukken over werk en persoonlijk leven loopt als rode draad; het in beweging brengen van mensen met respect voor mogelijkheden en omstandigheden.

Professionals inzicht geven in wat er voor hen toe doet. Zodat het leven je niet overkomt maar je zelf regie kunt nemen. 

Inzicht heeft mijzelf veel gebracht. Ik heb verdiepende opleidingen gevolgd (loopbaancoaching, coaching, mindfulness en compassie) en veel mogen leren. Heb ontzettend veel prachtige mensen ontmoet,  ervaringen opgedaan en ben aan de slag gegaan met mijn eigen drijfveren, kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. 

Ik weet hierdoor uit ervaring dat het niet perse gemakkelijk is.. maar wel mogelijk! Om eerlijk naar jezelf te kijken. En vanuit dit oogpunt een besluit te nemen. 

Ga jij voor Anders? 


Ik nodig je van harte uit!

Suzanne Meems Poeth

Op mijn Linkedin profiel lees je meer over mijn werkervaring en achtergrond.