Anders samenwerken

Uw Verzuimcoach 


Inge Sprengers is verantwoordelijk voor het begeleiden van cliënten tijdens re-integratie perioden en/of wanneer outplacement ingezet wordt.  

Anders onderzoekt voor Uw Verzuimcoach, welke nieuwe of alternatieve bestemming in werk passend kan zijn voor cliënten middels loopbaanscans en loopbaancoaching trajecten.Ik Gewoon Anders

15 t/m 17 april 2019
&
31 januari t/m
2 februari 2020

Francy op het Roodt
en Suzanne bieden jou programma's met activiteiten ter ontspanning en bezinning, met ruimte voor coachende / therapeutische gesprekken, individueel of tijdens momenten in de groep. 

Tijdens de Bezinningsdagen benader je jouw per-soonlijke thema’s op een andere wijze dan je tot nu toe gedaan hebt. 

Dit creëert ruimte voor inzicht zodat jij op een andere, meer bij jou passende wijze om kunt gaan met de om-standigheden die jouw leven kleuren. 

In de Ardennen hebben we hiervoor een prachtige locatie gevonden.

Klik op de button voor de programma's, data, locatie en aanmelden.

Anders aanbevelingen

"
Het optimisme in Suzanne's begeleiding en de concrete aanpak heeft me weer in mogelijkheden laten zien en positiever doen denken. Daar ben ik dankbaar voor."

De cursus heeft mij veel goed gedaan. Het was duidelijk voor mij dat het hart van de trainster bij het onderwerp ligt. Ik beveel haar en de Mindfulness training graag aan, zeker weten! Waarom? Als je het beu bent om meegesleurd te worden in je eigen gedachten chaos, krijg je met deze training de handvatten om er een einde aan te maken. Met een tijdsinvestering van 8 weken leer je handvatten, die je helpen de kwaliteit van het leven te verhogen. Wie wil dat niet :).

Praktijk Gewoon Ik

Francy op het Roodt biedt psycho-sociale begeleiding aan jongeren en volwassenen.

In het bijzonder rondom de thema's rouw en verlies.

"Op hetgeen je overkomt heb je geen invloed, de kracht van mogelijkheden zit in de wijze hoe je er mee om gaat".
BE TIME

Bibi Camaert is de trotse oprichter en facilitator van Be Time. 

Een platform voor jou! Over het creeëren van je eigen geluk. 

Waar Bibi ondernemers en organisaties een platform biedt om diensten, expertise, kennis of producten op het gebied van per-soonlijke ontwikkeling 
(BE PERSONAL), geluk (BE HAPPY), gezondheid (BE HEALTHY), en ont-spanning (BE RELAXED) te presenteren.