Uw Verzuimcoach 


Inge Sprengers is verantwoordelijk voor het begeleiden van cliënten tijdens re-integratie perioden en/of wanneer outplacement ingezet wordt.  

Anders onderzoekt voor Uw Verzuimcoach, welke nieuwe of alternatieve bestemming in werk passend kan zijn voor cliënten middels loopbaanscans en loopbaancoaching trajecten

Stap Nu

Begeleiding van werknemers en werkgevers rondom het thema Kanker en Werk

Sinds 2020 ben ik als re-integratiecoach verbonden aan Stap Nu waarin ik samen met een team mooie, bevlogen en professionele mensen, cliënten begeleidt bij de re-integratie (spoor 1, 2 of 3) rondom de diagnose Kanker. 

Anders aanbevelingen

"
Het optimisme in Suzanne's begeleiding en de concrete aanpak heeft me weer in mogelijkheden laten zien en positiever doen denken. Daar ben ik dankbaar voor."

De cursus heeft mij veel goed gedaan. Het was duidelijk voor mij dat het hart van de trainster bij het onderwerp ligt. Ik beveel haar en de Mindfulness training graag aan, zeker weten! Waarom? Als je het beu bent om meegesleurd te worden in je eigen gedachten chaos, krijg je met deze training de handvatten om er een einde aan te maken. Met een tijdsinvestering van 8 weken leer je handvatten, die je helpen de kwaliteit van het leven te verhogen. Wie wil dat niet :). 

Praktijk Gewoon Ik

Francy op het Roodt biedt psycho-sociale begeleiding aan jongeren en volwassenen.

In het bijzonder rondom de thema's rouw en verlies.

"Op hetgeen je overkomt heb je geen invloed, de kracht van mogelijkheden zit in de wijze hoe je er mee om gaat".

BE TIME

Bibi Camaert is de trotse oprichter en facilitator van Be Time. 

Een platform voor jou! Over het creeëren van je eigen geluk. 

Waar Bibi ondernemers en organisaties een platform biedt om diensten, expertise, kennis of producten op het gebied van per-soonlijke ontwikkeling 
(BE PERSONAL), geluk (BE HAPPY), gezondheid (BE HEALTHY), en ont-spanning (BE RELAXED) te presenteren.